Ben je minimaal 12 jaar of zit je in de onderbouw van de middelbare school, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de tienergroep. De tieners hebben elke 1e en 3e zondagochtend van de maand een eigen dienst. Tijdens de tienerdienst bespreken we onderwerpen die aansluiten bij de Christelijke geloofsbeleving van de tieners.

Tijdens het seizoen 2012/2013 zijn we bezig met het thema ‘maak het verschil’ en behandelen tijdens de dienst het gelijknamige boek van Max Lucado. De thema’s die we tijdens het jaar behandelen komen overeen met de hoofdstukken uit dit boek en hebben als onderliggende boodschap dat ook tieners het verschil kunnen maken in deze wereld door Jezus te volgen en dit naar anderen uit te dragen. We proberen dit natuurlijk in de praktijk te brengen via allerlei acties door het jaar heen!

Tijdens de behandeling van de thema’s duiken we in de Bijbel en proberen zo erachter te komen wat Gods Woord hierover zegt. Dit leidt tot leuke gesprekken waarin we met zijn allen kunnen groeien in Christus. Daarbij wordt tijdens de tienerdienst altijd iets leuks gedaan, zoals een spel of een stukje film.

In het pinksterweekend gaan we met de tienergroep voor de derde keer naar Opwekking toe. Met zijn allen kamperen is altijd erg gezellig gebleken. Ook zijn er onder andere gedurende het jaar filmavonden, maak-het-verschil acties en sportmiddagen. En natuurlijk kan elk ander goed idee worden ingebracht en besproken!

Lijkt het je leuk om ook eens een keer bij de tieners te komen kijken, dan kun je eenvoudig met de tienerleiding contact opnemen via het reactieformulier.

Om je alvast een idee te geven van wat we al gedaan hebben in dit seizoen, hebben we ook wat foto's bijgevoegd: