alpha gm21

Alpha cursus - Geldermalsen - start september 2021

Wat is Alpha?
Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het geloof? Wie is God? Is er meer dan dit leven? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het geloof inhoudt.

Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je op Alpha!
We beginnen gewoon met een hapje en drankje om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Daarna volgt een korte inleiding op het onderwerp van dat moment, waarna er heel veel tijd overblijft voor vragen en gesprek onderling.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het geloof? Wil je je eigen geloof (of twijfels) nog eens op een rijtje zetten? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 300.000!

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend of dag (afhankelijk van het aantal deelnemers). Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?
  • Hoe leidt God ons?

Welkom!
Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Op woensdagavond 22 september om 19.30 uur start de cursus (wekelijks op de woensdagavond thuis in Geldermalsen). Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk ook eens op de landelijke website wat Alpha inhoudt, voor meer informatie en ervaringsverhalen: https://alpha-cursus.nl/